Informatie

Onze website is gemaakt om jullie een idee te geven van ons assortiment. In totaal bieden wij jullie keuze uit meer dan 20.000 artikelen. Het is dan ook niet evident om deze steeds Up To Date te houden, ook omdat wij voorkeur geven aan een goede service en begeleiding in de winkel.
Ons aanbod is zeer uitgebreid en u zal dan ook voor (bijna) al uw wensen terecht kunnen bij ons!

Vakantieperiode zomer 2020 

Woensdag, donderdag en vrijdag 22-23 en 24 juli 2020

Zaterdag 25 juli zijn wij terug open van 9u tot 12u30

Wij zijn geopend:

Dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 13u45 tot 17:30u.

Opgelet!

Juli/augustus/september openen wij op zaterdag om 9u en sluiten wij om 12u30 

De andere maanden van het jaar op zaterdag geopend van 10u - 15u

 

Serge Sport

Grootstraat 53
3570 Alken

BE0464790148

+32 (0)11 28.49.03

Let op: De in onze webshop vermelde prijzen kunnen afwijken van de prijzen die wij hanteren in onze winkel. Wij maken steeds vaker mee dat mensen onderdelen in onze winkel komen afhalen en daarbij verwachten dat deze delen in de showroom voor de webshopprijs kunnen worden aangeschaft. Daarbij wordt er veelal om aankoopadvies of montage, afregeling gevraagd. Indien u uw onderdelen bestelt in onze webshop en betaalt via iDEAL of via een overboeking per bank bent u altijd verzekerd van de scherpste prijs! De in onze webshop vermelde prijzen zijn dus NIET bindend bij afhalen en betalen in de winkel. In onze winkel kunnen dus geen rechten worden ontleend aan prijzen zoals vermeld in de webshop. Een webshop is bedoeld voor verkoop van delen uitsluitend via deze site. Bij verkoop en advies in de winkel wordt te allen tijde de winkelprijs in rekening gebracht! SERGE SPORT WEBSHOP is onderdeel van SERGE SPORT maar opereert gescheiden van elkaar. De webshopprijs is dus een internetprijs/promotieprijs en geen winkelprijs!
De Webshop bevat tevens enkel een kleine greep uit ons uitgebreid assortiment. Vraag vrijblijvend informatie over artikelen die u niet terugvind op onze website.