Serge Sport Alken is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van bogen en accessoires. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij u met de keuze van uw materiaal binnen elk budget. Hiervoor bevat ons gamma een uitgebreide keuze aan producten zowel voor schutters op topniveau als voor recreatieve schutters. Daarnaast bieden wij u indien gewenst een uitgebreide service die start bij de montage van uw boog tot het individueel afstellen van uw materiaal en toebehoren.

Ons aanbod is zeer uitgebreid en bevat meer dan 25 000 artikelen. Het is dus niet eenvoudig om de website 100% up-to-date te houden en u mag ons steeds contacteren indien u een bepaald product online niet kan terugvinden. Er wordt op constante basis aan onze site gewerkt en dagelijks worden nieuwe producten/promoties toegevoegd. Let wel, onze online shop is slechts een aanvulling van onze fysieke winkel te Alken waar ook onze belangrijkste focus ligt. Het is niet onze ambitie om te evolueren naar een online shop waar enkel de verkoop telt.

Bogen en kruisbogen kunnen na ontvangst van uw orderbevestiging enkel op afspraak afgehaald worden in onze winkel te Alken. Gezien de talrijke mogelijkheden in kleuren, trekkracht en treklengtes neemt u best op voorhand contant voor de actuele voorraad.

Onze passie is u helpen met uw passie voor boogschieten!

 

Erkenning van wapenhandelaar: 2008N010937

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »